Identifiering av riskgrupper för fallskada och fraktur med hjälp av kombinerade hälsodataregister och ny metodologi

Hälsa & medicin

Seminariet ingår i en nystartad seminarieserie om registerforskning. Alla intresserade är välkomna! Ingen föranmälan krävs.

30 mar 2021
Enbart Zoom

Språk: svenska
Arrangör
Samarrangemang av Institutionen för medicin, Avdelningen för samhällsmedicin och folkhälsa vid Sahlgrenska Akademin med Registercentrum Västra Götaland och Regionalt cancercentrum väst.

Seminariet ingår i en nystartad seminarieserie om registerforskning. Seminarier planeras en gång per månad, varierande tisdagar och torsdagar, initialt: 26 januari, 25 februari, 30 mars, 4 maj och 3 juni 2021. Seminarierna är en timme långa, och startar normalt klockan 15:30. Kommer sannolikt hela våren 2021 att ges över Zoom, men när tillfälle ges kommer de även att ske som fysiska möten i Sahlgrens Aula med anslutande fika. Mer detaljerad information och aktuell Zoom-länk kommer att annonseras inför varje tillfälle.

Föreläsare: Mattias Lorentzon, professor och universitetssjukhusöverläkare i geriatrik vid Sahlgrenska Osteoporoscentrum, Avdelningen för invärtesmedicin och klinisk nutrition, Institutionen för medicin, Göteborgs universitet och Osteoporosmottagningen, geriatriska kliniken, Sahlgrenska US Mölndal

Var: Enbart Zoom – länk för detta tillfälle:

Epost för frågor: Fredrik.Nyberg.2@gu.se