Zoommöte och en kaffekopp
Foto: Chris Montgomery

Hemarbete, ledarskap och medarbetarskap under pandemin

Hälsa & medicin
Samhälle & ekonomi

Centrum för forskning om arbete och sysselsättning (WE) bjuder in till webbinarium tillsammans med Högskolan i Skövde på temat "Hemarbete, ledarskap och medarbetarskap under pandemin".

Seminarium,
13 apr 2021
Webbinariet är kostnadsfritt och riktar sig till alla intresserade

Moderator: Maria Norbäck, föreståndare, WE
Nanna Gillberg, Gothenburg Research Institute (GRI), Göteborgs universitet
Stefan Tengblad, Centrum för Global Human Resource Management (CGHRM), Göteborgs universitet
Thomas Andersson, Högskolan i Skövde
Arrangör
Centrum för forskning om arbete och sysselsättning, Göteborgs universitet och Högskolan i Skövde

Covid-19-pandemin har hållit världen i ett järngrepp i över ett år och har utöver många sjuka och döda bidragit till andra stora samhällseffekter. En sådan effekt är en betydligt ökad grad av hemarbete. Flexibilisering av arbetet är ingen ny trend, men pandemin har bidragit till en mycket snabb omställning. I det här seminariet kommer vi beskriva fördelar och utmaningar relaterat till hemarbete, men även hur en ökad grad av hemarbete påverkar och utmanar ledarskap och medarbetarskap samt dess förutsättningar.

13.00 - 13.10 Välkomna!
Moderator: Maria Norbäck, föreståndare, WE

13.10 - 13.35 Synliggörande och smidighet i ett gränslöst arbetsliv
Nanna Gillberg, Gothenburg Research Institute (GRI), Göteborgs universitet