Hoppa till huvudinnehåll
Bild
Foto: Kranich17 från Pixabay
Länkstig

Hälsopromotionsforum 2021

Hälsa & medicin

För fjärde året i rad anordnar institutionen för kost- och idrottsvetenskap, IKI, ett hälsopromotionsforum. Årets tema är Samverkan kring hälsofrämjande arbete och fysisk aktivitet. Alla som är intresserade av hälsopromotion, är välkomna att komma för att lyssna på föreläsningar, nätverka och bli inspirerade. Vi vänder oss till praktiker, forskare, studenter och alumner.

Konferens
Datum
12 nov 2021
Tid
13:00 - 15:00
Plats
Meddelas senare

Medverkande
Anders Raustorp, IKI
Centrum för fysisk aktivitet i Göteborg
Frida Ekström, Finsam Göteborg
Arrangör
Institutionen för kost- och idrottsvetenskap (IKI)

Mer information och länk till anmälan kommer att publiceras närmare konferensen.

 

Medverkande:

  • Anders Raustorp, IKI.  Anders har deltagit i gruppen som tagit fram de nya nationella riktlinjerna kring fysisk aktivitet. Se mer på Nationella riktlinjer för fysisk aktivitet (gu.se)
     
  • Centrum för fysisk aktivitet i Göteborg. Centrum för fysisk aktivitet arbetar med att stötta processen kring FaR - Fysisk aktivitet på Recept. I uppdraget ingår även att främja rörelse hos alla göteborgare. Se mer på Centrum för fysisk aktivitet, Göteborg (vgregion.se)
     
  • Frida Ekström, Finsam Göteborg. Finsam ansvarar för insatser och projekt för att Göteborgs invånare ska få samordnat stöd och rehabilitering som ökar möjligheterna till arbete eller studier och egen försörjning. Samverkan sker med Arbetsförmedlingen, Försäkringskassan, Västra Götalandsregionen samt Göteborgs stad. Se mer på Hälsa och Aktivitet (finsamgoteborg.se)