Disputation: Stefan Lundqvist - Physical activity on prescription in primary care

Hälsa & medicin

Avhandling för medicine doktorsexamen vid Sahlgrenska akademin, institutionen för neurovetenskap och fysiologi, sektionen för hälsa och rehabilitering

6 nov 2020
Plats
Hörsal Arvid Carlsson - pga Corona är disputationen öppen för allmänheten via länk
Antal platser
För att minska smittrisken ombeds allmänheten att delta via streaming.

Avhandlingens fullständiga titel: "Physical activity on prescription in primary care. Impact on physical activity level, metabolic health and health-related quality of life, and its cost-effectiveness - a short- and long-term perspective".

Opponent: professor Maria Hagströmer, Neurobiologi, vårdvetenskap och samhälle, Karolinska institutet, Stockholm.

Betygsnämnd: docent Lena Björck (ordf.), professor Per-Morten Fredriksen och professor Eva-Carin Lindgren.

För att minska smittrisken ombeds allmänheten att delta på distans via streaming. Besök följande webbsida för att se disputationen:

Zoomlänk till den streamade disputationen - länk kommer snart!

Allmänheten har möjlighet att ställa frågor till disputanden, efter betygskommittén

Kontaktuppgifter kommer snart!