Hoppa till huvudinnehåll
Länkstig

Disputation Lotta Wedman

Forskning

Lotta Wedman vid institutionen för didaktik och pedagogiskt profession försvarar sin avhandling med titeln The concept concept in mathematics education: A concept analysis

Disputation
Datum
11 sep 2020
Tid
13:00 - 16:30
Plats
Distans, Göteborgs universitet
Sista anmälningsdag
10 september 2020

Bra att veta
Disputationen sker på svenska
Arrangör
Institutionen för didaktik och pedagogiskt profession
Anmälan är stängd.

Lotta Wedman vid institutionen för didaktik och pedagogisk profession försvarar sin avhandling med titeln The concept concept in mathematics education: A concept analysis.

Fakultetsopponent: Professor Johan Lithner, Umeå universitet

Disputationen är publik och öppen för alla som är intresserade, men på grund av restriktioner med anledning av Corona-viruset kommer denna disputation att ske på distans. Du kommer att kunna ta del av disputationsakten via ett direktsänt webinar. Länken till webinariet publiceras här dagen före disputationen.

Länk till webinar:
https://gu-se.zoom.us/j/61330955437?pwd=bm5mUzhTT1ROaDZyTFVwTStRSWF1Zz09
Passcode: 738205

Du som inte har möjlighet att delta via en uppkopplad dator har möjlighet att se webinariet direktsändas i sal BE 015, Pedagogens hus B, Läroverksgatan 15. OBS! Begränsat antal platser och anmälan krävs. 

Viktigt! Om du är sjuk eller har sjukdomssymptom ska du stanna hemma! Följ noga Folkhälsomyndighetens rekommendationer om social distansering med mera: https://www.folkhalsomyndigheten.s/smittskydd-beredskap/utbrott/aktuella-utbrott/covid-19