Disputation: Lena Rafsten - Postural balance, anxiety and motor function after stroke...

Hälsa & medicin

Avhandling för medicine doktorsexamen vid Sahlgrenska akademin, institutionen för neurovetenskap och fysiologi, sektionen för klinisk neurovetenskap

20 nov 2020
Plats
Hörsal Arvid Carlsson - pga Corona är disputationen öppen för allmänheten via länk

Avhandlingens fullständiga titel: "Postural balance, anxiety and motor function after stroke, at very early supported discharge with continued rehabilitation"

Opponent: docent Brynjar Fure, Institutionen för medicinska vetenskaper, Örebro universitet, Örebro.

Betygsnämnd: Professor Lars Rosengren (ordf.), professor Lena von Koch och docent Lena Zidén.

Disputationen hålls på svenska.

För att minska smittrisken ombeds allmänheten att delta på distans via streaming. Besök följande webbsida för att se disputationen:

Zoomlänk till den streamade disputationen

Allmänheten har möjlighet att ställa frågor till disputanden, efter betygskommittén, dessa skickas via e-post till ordföranden för disputationen (märk mailet "Lenas disputation"):

Docent Katarina Jood
katarina.jood@neuro.gu.se