Disputation: Karolina Minta - Fluid biomarkers of extracellular matrix remodelling across neurological diseases

Hälsa & medicin

Avhandling för medicine doktorsexamen vid Sahlgrenska akademin, institutionen för neurovetenskap och fysiologi, sektionen för psykiatri och neurokemi

5 mar 2021
Plats
Hörsal Arvid Carlsson - pga Corona är disputationen öppen för allmänheten via länk
Antal platser
För att minska smittrisken ombeds allmänheten att delta digitalt via länk

Opponent: professor Andreas Faissner, Research Department of Neuroscience, Ruhr-Universität, Bochum, Tyskland.

Betygsnämnd: professor John-Olov Jansson, docent Ann-Sofie Cans och docent Anne Ricksten.

Disputationen hålls på engelska.

För att minska smittrisken ombeds allmänheten att delta via streaming. Klicka på följande länk för att se disputationen:

Disputationens zoom webinar-länk

Allmänheten har möjlighet att ställa frågor till disputanden, efter betygskommittén, dessa skickas via e-post till ordföranden för akten:

Professor Mia Ericson
mia.ericson@neuro.gu.se