Disputation: Erik Joas - Treatments and outcomes in bipolar disorder

Hälsa & medicin

Avhandling för medicine doktorsexamen vid Sahlgrenska akademin, institutionen för neurovetenskap och fysiologi, sektionen för psykiatri och neurokemi

20 nov 2020
Sal 2119, Arvid Wallgrens Backe, hus 2
Antal platser
För att minska smittrisken ombeds allmänheten att delta via streaming.

Opponent: professor Trevor Young, Faculty of Medicine., University of Toronto, Toronto, Canada.

Betygsnämnd: professor Elisabet Wentz (ordf.), professor Åsa Westrin och professor Annika Rosengren.

Disputationen hålls på engelska.

För att minska smittrisken ombeds allmänheten att delta på distans via streaming. Besök följande webbsida för att se disputationen:

Zoomlänk till den streamade disputationen

Allmänheten har möjlighet att ställa frågor till disputanden, efter betygskommittén, dessa skickas via Q&A-funktionen (Questions and Answers, dvs frågor och svar - en sorts chatt-funktion i zoom-verktyget) till ordföranden för disputationsakten Professor Bo Söderpalm, som läser upp dem för disputanden.