Disputation: Carl Delfin - Neurobehavioral correlates of disinhibitory psychopathology

Hälsa & medicin

Avhandling för medicine doktorsexamen vid Sahlgrenska akademin, institutionen för neurovetenskap och fysiologi, sektionen för psykiatri och neurokemi

10 dec 2020
Hörsal Carl Kylberg, Medicinaregatan 9A, Sahlgrenska akademin
Antal platser
För att minska smittrisken ombeds allmänheten att delta digitalt via länk

Opponent: Assistant professor Josanne van Dongen, Department of Psychology, Education & Child Studies, Erasmus University Rotterdam, Rotterdam, Nederländerna

Betygsnämnd: docent Steinn Steingrimsson (ordf.), professor Marianne Kristiansson och professor Stefan Hansen.

Disputationen hålls på engelska.

För att minska smittrisken ombeds allmänheten att delta på distans via streaming. Besök följande webbsida för att se disputationen:

Zoomlänk till den streamade disputationen

Allmänheten har möjlighet att ställa frågor till disputanden, efter betygskommittén, dessa skickas via Q&A-funktionen (Questions and Answers, dvs frågor och svar - en sorts chatt-funktion i zoom-verktyget) till ordföranden för disputationsakten Professor Mikael Landén, som läser upp dem för disputanden.