Disputation: Aura Zelco - Characterization of immune cell profiles in meninges and brain parenchyma following injury in the developing mouse brain

Hälsa & medicin

Avhandling för medicine doktorsexamen vid Sahlgrenska akademin, institutionen för neurovetenskap och fysiologi, sektionen för fysiologi

Akademisk högtid,
25 feb 2021
Plats
Hörsal Arvid Carlsson - pga Corona är disputationen öppen för allmänheten via länk

Opponent: professor Ulrika Ådén, institutionen för kvinnors och barns hälsa, Karolinska Institutet, Stockholm.

Betygsnämnd: professor Erik Larsson Lekholm (ordf.), professor Mia Ericson och professor Elisabet Stener-Victorin.

Disputationen hålls på engelska.

För att minska smittrisken ombeds allmänheten att delta via streaming. Klicka på följande länk för att se disputationen:

Zoom-länk till disputationen

Allmänheten har möjlighet att ställa frågor till disputanden, efter betygskommittén, dessa skickas via e-post till ordföranden för akten:

Professor Jenny Nyström
jenny.nystrom@neuro.gu.se