Student i Pedagogiska biblioteket
Foto: Natalie Greppi

Digitalt informationsmöte om doktorandantagning i pedagogik och pedagogiskt arbete

Utbildning & lärande

Fem doktorandplatser i pedagogik och pedagogiskt arbete är just nu utlysta vid Institutionen för pedagogik och specialpedagogik. Det här informationsmötet vänder sig till dig som funderar på att ansöka.

7 mar 2024
Via Zoom
Sista anmälningsdag
6 mars 2024

En länk till mötet mejlas ut strax före starttiden.
Institutionen för pedagogik och specialpedagogik
Anmälan är stängd.

Om informationsmötet

Institutionen för pedagogik och specialpedagogik utlyser fem doktorandplatser med sista ansökningsdag 20 mars. Vid detta digitala informationsmöte kommer du som funderar på att ansöka att ges möjlighet att ställa frågor om både antagningen och utbildningen. Representanter från institutionens sex forskningsmiljöer kommer att presentera forskningen inom respektive miljö.

Mötet hålls via Zoom och en länk kommer att skickas ut via e-post till alla som har anmält sig senast den 6 mars.

Läs mer om utlysningen och om behörighetskraven här.

Välkommen!