En grupp studenter sitter vid ett bord och diskuterar

Digitalt informationsmöte: Masterprogram i pedagogik

Utbildning & lärande

Är du nyfiken på masterprogrammet i pedagogik? Välkommen på ett digitalt lunchmöte där vi presenterar programmets innehåll och upplägg.

6 mar 2024
Via Zoom
Sista anmälningsdag
5 mars 2024

Anmäl dig till mötet senast tisdagen den 5 mars kl. 12.00.
Institutionen för pedagogik och specialpedagogik
Anmälan är stängd.

Om mötet

På detta digitala lunchmöte möter du några av de personer som ansvarar för masterprogrammet i pedagogik. Du introduceras till programmets innehåll, inriktningar och upplägg och får möjlighet att ställa frågor.

Mötet är öppet för alla, men anmälan krävs.

Om utbildningen

Masterprogrammet i pedagogik riktar sig till dig som vill fördjupa dina kunskaper i pedagogik och siktar på en examen på avancerad nivå. Programmet ges på halvfart, med campusbaserade träffar.

För att antas till utbildningen behöver du ha en kandidatexamen i ett samhällsvetenskapligt, alternativt utbildningsvetenskapligt ämne, eller en lärarexamen inklusive examensarbete (självständigt arbete) om minst 15 hp eller motsvarande.

Utbildningen kan både stärka din professionsutveckling och leda vidare till en karriär inom akademin.

Du väljer mellan tre valbara inriktningar: pedagogik, specialpedagogik och utbildningsledarskap.

Läs mer om programmet här.