Eutopia week

Digitala workshops och panelsamtal – EUTOPIA Week

Student

Eutopia Week samlar var sjätte månad nyckelaktörer - studenter, forskare, ämnesexperter och strategiska partners från EUTOPIA alliansen. Den 23-27 november går nästa EUTOPIA Week av stapeln online, denna gång arrangerat av University of Warwick.

23 nov 2020 - 27 nov 2020
Online

Dagarna kommer att vara fyllda med workshops, paneldebatter och lunchtidssamtal, många öppna för både allmänhet, press, studenter och medarbetare vid de deltagande universiteten. Talare från EUTOPIA-nätverket kommer att delta i aktuella diskussioner om högre utbildning och Göteborgs universitet kommer att vara representerat i en mängd olika paneler från internationella partnerskap, kulturell identitet och FN:s hållbara utvecklingsmål till universitetens roll i den pågående pandemin.