Digital utställning, historia och ny kompis på samma kväll!

Student

Göteborgs universitet och Nya Kompisbyrån anordnar tillsammans med Världskulturmuseet ett digitalt event där vi bjuder på visning och quiz av utställningen Korsvägar samt en kort föreläsning av Kenneth Nyberg om ”Sveriges globala historia!”. Sveriges historia är inte så svensk som många tror. Nej, Sverige har alltid varit en del av världen och svenskarna har varit inblandade i globala aktiviteter. Det blir spännande händelser och människoöden som kan ha beröringspunkter med dina personliga erfarenheter oavsett var i världen de ägde rum. Utöver det så kommer du att bli matchad med en ny kompis och få prata om resor, kultur och mycket mer!

Utställning,
19 maj 2021
Plats
Zoom, länk skickas ut dagen innan eventet till dig som fyller i anmälningsformuläret.
Sista anmälningsdag
18 maj 2021