Blomsterbukett

Digital hälsning till avgångsstudenter på IT-fakulteten

Akademisk högtid

Årets version av IT-fakultetens Avslutningsceremoni för avgångsstudenter kommer även 2021 att bli digital.

Akademisk högtid
7 jun 2021
Digitalt event - länk sänds ut till avgångsstudenterna

IT-fakulteten

Den 7 juni 2021 skickar vi en hälsning till alla avgångsstudenter vid IT-fakulteten.

Som allt annat blir avslutningsceremonin annorlunda även i år. Vi ordnar ett digitalt event med musik och tal av fakultetens dekan och IT-sektionens ordförande – för att önska er lycka till på er fortsatta resa!

Vi önskar såklart att vi hade kunnat fira er på plats i universitetets aula, men i år får det bli lyckönskningar på lite håll - men inte desto mindre varma.

Eventet publiceras 7 juni och länk skickas i förväg till alla avgångsstudenter. Den digitala hälsningen kommer sedan att finnas kvar en liten tid även efter ovanstående datum.