Hoppa till huvudinnehåll
Bild
Ett webinar (16/2) med fokus på hållbara och digitala lösningar inom restaurang och offentlig måltid
Länkstig

Det cirkulära köket

Hållbarhet & miljö

Generation Waste bjuder in till ett webinar med fokus på hållbara och digitala lösningar inom restaurang och offentlig måltid.

Webinar
Datum
16 feb 2021
Tid
14:30 - 15:15
Plats
Webben
Ytterligare information
Läs mer om
eventet

Bra att veta
Webinariet är till för dig som är verksam inom offentlig måltid eller i restaurangbranschen. I webinariet kommer vi prata om hur vi genom ny teknik kan skapa mindre svinn, återvinna mer och samtidigt spara pengar. Med en samlad kunskap inom svinnarbete, återvinning och foodtech hoppas vi kunna inspirera till förändring.", säger Daniel Oddhammar, VD för Generation Waste, som arrangerar webinariet.

Anmälan och deltagande är gratis.
Arrangör
Generation Waste & Ipinium Webinar tillsammans med Tareq Taylor

Talare

Mikael Wallborg från företaget Ipinium kommer att prata om återvinningens möjligheter. Han kommer även att visa upp Ipiniums köksprodukter där beläggningen är gjord av återvunnen plåt.

Tareq Taylor kommer att stå för inspirationen och glädjen, men också matlagningen. Med Ipiniums miljövänliga köksprodukter kommer han att laga något för resten av gruppen att smaka på.

Jenny Håkansson, som är kostchef på Vård- och Omsorgsförvaltningen, Helsingborgs kommun, har en inblick inom den offentlig måltiden och kommer att prata om nutida och framtida utmaningar inom äldreomsorgen avseende hållbara måltider. Hon kommer även att prata om hur köksredskap av återvunnen plåt fungerar i praktiken.

Daniel Oddhammar från Generation Waste kommer prata om matsvinn - Varför det uppstår och hur man kan minska det.