Badreddine Bererhi: ”Evolutionary genetics and consequences of inbreeding in sand lizards (Lacerta agilis)”

Naturvetenskap & IT

Disputation i ämnet Naturvetenskap, inriktning biologi.

28 maj 2021
Plats
Institutionen för biologi och miljövetenskap, Hörsalen, Botanhuset, Carl Skottsbergs gata 22, Göteborg och via Zoom

Titel

”Evolutionary genetics and consequences of inbreeding in sand lizards (Lacerta agilis)”.

Opponent

Professor Lukas Keller, Department of Evolutionary Biology and Environmental Studies, University of Zurich, Switzerland.

Betygsnämnd

Professor Devi Stuart-Fox, University of Melbourne, Australia.

Professor Johan Elmberg, Avdelningen för miljö och biovetenskap, Högskolan Kristianstad.

Dr Michael Tobler, Biologiska institutionen, Lunds universitet.

Ersättare

Universitetslektor Luc Bussière, institutionen för biologi och miljövetenskap, Göteborgs universitet.

Ordförande

Professor Staffan Andersson, institutionen för biologi och miljövetenskap, Göteborgs universitet.

Länk till Zoom-mötet publiceras dagen innan disputation.