Hälsa & medicin
Utbildning & lärande

Institutionen för medicin bjuder in till pedagogiskt lunchseminarium på temat "Att uppnå avancerad/masternivå: Vad menas med det och hur kan vi stötta studenterna att nå dit?". Välkomna onsdag 21 april kl. 11.30-12.30.

21 apr 2021

Presentatör:
Rosalind Duhs, Fil.Dr. Högskolepedagogisk utveckling, som tidigare har arbetat vid Stockholms universitet och har lång erfarenhet av samarbete med GU. Rosalind är nu baserad vid University College London (UCL). Hon har uppdrag inom nationella och internationella universitetsutbildningar, för närvarande vid Oxford university, London School of Economics, West African College of Surgeons, University of Western Australia m.m.