Bild
Personer som pratar med varandra och ser glada ut
Foto: Johan Wingborg
Länkstig

Alumnträff: Hållbart arbetsliv

Populärvetenskap

Varmt välkommen till en alumnträff där vi fokuserar på karriär och hållbart arbetsliv. Oavsett om du har ägnat flera år att försöka balansera jobb och familj/fritid, är ny i karriären och börjar sakna flexibiliteten som student eller om du snart ska ta examen och är ivrig att få komma igång och börja jobba, hoppas vi att denna alumnträff ska vara till nytta för dig. 

Föreläsning
Datum
24 maj 2023
Tid
15:30 - 17:45
Sista anmälningsdag
23 maj 2023
Ytterligare information
Läs mer om
Alumnnätverket

Arrangör
Alumnnätverket
Anmälan är stängd.

15:30 inleder vi alumnträffen med en paneldiskussion på temat Work/Life balance.

16:15 Sträcker vi på benen och ni få möjlighet att mingla med varandra, och gärna med våra blivande alumner. Vi tror att ni som alumner har värdefulla erfarenheter att dela med er av till de som snart tar examen.

17:00 Föreläser Professor Ingibjörg Jonsdottir, verksam vid Sahlgrenska akademin och verksamhetschef på institutet för stressmedicin (VGR).

Professor Ingibjörg bedriver forskning avseende ett främjande, förebyggande och behandlande perspektiv på stress samt bakomliggande biologiska mekanismer till stressrelaterad ohälsa. Ett huvudintresse är forskningen om arbetsplatsens betydelse för den stressrelaterade ohälsan samt perspektivförflyttning från att enbart fokusera på individen till att även fokusera på organisationen.

Har du endast möjlighet att delta på delar av alumnträffen går det självklart bra.