Presentationsbild för webbinar om Linkedin
Bli bra på att presentera dig på Linkedin med karriärcoachen Heather Jacksic från Luleå tekniska universitet.

Alumn-webbinar: Marknadsför dig på LinkedIn

Utbildning & lärande

Som alumn är du välkommen till webbinariet "Promoting your Personal Brand on LinkedIn" som ges på engelska, med karriärcoachen Heather Jacksic från Luleå tekniska universitet. Hon kommer att guida oss genom LinkeIn och gå igenom hur du kan använda plattformen LinkedIn för att marknadsföra dig själv på ett sätt som gör att rekryterare blir intresserade av dig och dina erfarenheter. Heather's presentation är på medelnivå och det kommer att finnas möjligheter att ställa frågor via chatten.

5 nov 2020
Webbinar i Zooms stora mötesformat
Antal platser
Ingen
Sista anmälningsdag
3 november 2020

Karriärcoach Heather Jacksic, Luleå teknska universitet
Karin Lidberg, alumnsamordnare, Göteborgs universitet
Bra att veta
Du kommer att få länken till zoom-föreläsningen till din e-post den 4 november - dagen innan webbinariet.
Observera att webbinariet ges på engelska.
Föreläsningen ges endast en gång och spelas inte in.

Göteborgs universitets alumnverksamhet, Kommunikationsenheten
Anmälan är stängd.
Heather Jacksic, karriärcoach

Förbered dig gärna genom att skapa en profil i LinkedIn, om du inte redan har en, och koppla den enkelt tillgenom att skriva in Göteborgs universitet under rubriken Utbildning.

Till Göteborgs universitets LinkedIn-sida
Till LinkedIn och skapa en profil

Klicka här om du har studerat på Göteborgs universitet och ännu inte är med i alumnnätverket för framtida inbjudningar.

Heather Jacksic has been a career coach at Luleå University of Technology since 2013.  With her international background and degrees in communications, multimedia and marketing, she coaches one-on-one and gives lectures on personal branding, CV and cover letter writing, LinkedIn, interview techniques, salary negotiation and she is a teacher in the course, Branding You.