Djuplevande undervattensorganism

Hållbarhet & miljö
Naturvetenskap & IT
Populärvetenskap

Välkommen till ett online-seminarium och en workshop där vi undersöker möjligheterna att använda medborgarforskning när vi undersöker jordens biologiska mångfald.

Seminarium,
17 nov 2020
Webbinarium
Ytterligare information
Program och
anmälan

Dick Kasperowski, docent i vetenskapsteori, Göteborgs universitet
Matthias Obst, forskare, institutionen för marina vetenskaper, Göteborgs universitet
Kate Evans, föreståndare, Elephants for Africa
Hålls på engelska.
Arrangör
Centrum för hav och samhälle och Göteborgs centrum för globala biodiversitetsstudier

Göteborgs centrum för globala biodiversitetsstudier och Centrum för hav och samhälle bjuder in till ett webbinarium  där forskare berättar om hur medborgarforskning används i deras forskning om biologisk mångfald i havet utanför Sveriges kust och bland elefanter i Botswana. Du kommer också att kunna prova några av de verktyg för medborgarforskning som finns tillgängliga.

Evenemanget är en del av Act Sustainable 2020, en hållbarhetsvecka som anordnas av Göteborgs universitet och Chalmers tekniska högskola. Se hela programmet för veckan: Act Sustainable 2020.