Hoppa till huvudinnehåll
Bild
Porträtt av Emma Frans
Emma Frans är årets keynote speaker på Act Sustainable.
Foto: Niklas Nyman/Volante
Länkstig

Act Sustainable 2020

Hållbarhet & miljö

Chalmers och Göteborgs universitets gemensamma hållbarhetsvecka Act Sustainable är i år helt digital och utvalda delar av programmet är öppet för allmänheten, däribland föreläsningen med årets keynote speaker Emma Frans.

Föreläsning,
Seminarium,
Workshop
Datum
16 nov 2020 - 20 nov 2020
Plats
Online

Arrangör
Göteborgs centrum för hållbar utveckling, GMV

Vi är glada att få presentera årets hållbarhetsvecka Act Sustainable och programmet som har en spännande bredd både i ämnen och akademiska fält! 

Hållbarhetsveckan är i år helt digital och öppen för alla studenter, lärare, forskare och annan personal på Chalmers och Göteborgs universitet. Delar av programmet är också öppet för allmänheten, däribland föreläsningen med årets keynote speaker, Emma Frans.

Emma Frans har en akademisk bakgrund som doktor i medicinsk epidemiologi och forskare vid Karolinska institutet och University of Oxford. Men för många är hon antagligen mest känd som vetenskapsjournalist, författar, debattör och twittrare. På Act Sustainable kommer hon prata om åsiktsbubblor och fake news och hur vi kan sortera mellan det som är sant, och det som bara utger sig för att vara sant. Act Sustainable pågår 16-20:e november och Emma Frans kan ni se torsdag den 19:e november. Registrering krävs.

Läs mer om Act Sustainable, se hela programmet och registrera dig här.