A historic Swedish cohort study enriched with register data –the Population Study of Women in Gothenburg

Hälsa & medicin

Välkommen till det fjärde seminariet i vår seminarieserie om registerforskning. Seminariet ges på engelska och riktar sig till till alla som vill utveckla sin kunskap om registerforskning.

Seminarium,
24 maj 2022

Arrangör
Samarrangemang av Institutionen för medicin, Avdelningen för samhällsmedicin och folkhälsa vid Sahlgrenska Akademin, med Registercentrum Västra Götaland och Regionalt cancercentrum väst.

Föreläsare: Lauren Lissner, Professor i epidemiologi, Avdelningen för samhällsmedicin och folkhälsa, Institutionen för medicin, Sahlgrenska Akademin, Göteborgs Universitet

Tid: 24 maj 15.30-16.30

Var: Seminariet hålls på Zoom https://gu-se.zoom.us/j/69810873007?pwd=a0F3RjF2TGZ0K0p0VUhEcGtWYlJGQT09

Språk: engelska

Alla intresserade är välkomna! Ingen föranmälan krävs. Seminariet ingår i en seminarieserie om registerforskning som löper sedan våren 2021. Läs mer om serien här.

Filmer: Seminariet spelas in och kan ses på webben av alla intresserade två veckor efter föreläsningstillfället. Därefter är filmerna endast tillgängliga för personer verksamma vid Göteborgs universitet (inloggning med x-id krävs). Länkar till filmerna publiceras på www.gu.se/medicin/seminarieserie-om-registerforskning och www.akademiliv.se efter varje seminarium.