Skip to main content
Image
Bild på en labyrint
Photo: Shutterstock
Breadcrumb

Leading in extraordinary times - Executive Webinar

Society and economy

Dr Pekka Mattila, Professor of Practice vid Aalto University och koncernchef för Aalto EE, delar med sig av sitt omfattande kunnande kring förändringsledningens teorier (change management) och praktiska tillämpningar. OBS! Webinariet är exklusivt för Handelshögskolans partnerföretag

Seminar
Date
1 Aug 2020
Time
10:00 - 11:30
Location
Webinar in Zoom. Länk publiceras här några timmar innan webbinariet
Registration deadline
15 July 2020

Participants
Dr Pekka Mattila, Professor of Practice at Aalto University and CEO Aalto Executive Education
Good to know
Webbinariet är exklusivt för Handelshögskolans Partnerföretag.
Organizer
Handelshögskolans Partnerprogram
Registration is closed.
Image
Pekka Mattila
Pekka Mattila
Photo: GU Executive Education

 

Under seminariet kommer Pekka dela med sig av sitt omfattande kunnande kring förändringsledningens teorier (change management) och praktiska tillämpningar med våra deltagare. Han går igenom förändringsledningens nyckelparametrar och fenomen förknippade med förändring och motstånd mot förändring.

Vad är Change Management?
Change Management handlar om att åstadkomma förändring hos individer, organisationer och samhällen. Vid mindre förändringar rör det sig vanligen om en önskan att effektivare använda resurser, ofta talar vi om denna typ av förändringsarbete som projekt. Större förändringar som beror på att verksamheten tappar marknadsandelar eller negativ företagskultur är betydligt mer dramatiska. Dessa kan ta uppåt tio år att genomföra och även i de fall det kan tyckas uppenbart att det är nödvändigt att få till en förändring kan det vara svårt att skapa förståelse.