Sidansvarig: Karin Lidberg

Sommartider på alumnkontoret - Göteborgs universitet Till startsida

Sommartider på alumnkontoret

Nyhet: 2020-06-26

Solhatt på klippaSommaren står i blom och ledigheterna är här. Det innebär att alumnkontoret har semestertider och är stängt periodvis.

Alumnkontorets sommartider

Stängt: 7 juli-21 juli och 27 juli-7 augusti
Öppet: 22 juli-24 juli.
Vi är tillbaka 10 augusti.

Alumnanmälan till nätverket

Du kan anmäla dig till alumnnätverket ändå under sommaren, då vi godkänner anmälningarna som vanligt men inte lika ofta. Till anmälan eller ändringar av uppgifter för alumner.

Godkänner annonser

Detsamma gäller annonser med förslag till examensarbete, uppsats, praktik och extrajobb till studenter samt tillsvidareanställningar för alumner. Vi godkänner annonsörer och annonser men mer sällan - som varannan vecka.

Men tyvärr kan vi inte svara på frågor om studentsamarbetet eller hur en använder annonsportalen.

Till annonseringen

Notera att på grund av corona-viruset kommer universitetet som huvudregel, inte att medge praktik utomlands under höstterminen 2020 för våra studenter.

Alumnkontorer önskar en fin sommar och en skön semester

Linus Callheim, alumnadministratör och Karin Lidberg, alumnsamordnare

AV: Karin Lidberg