Till sidans topp

Sidansvarig: Karin Lidberg
Sidan uppdaterades: 2017-05-24 11:55

Tipsa en vän
Utskriftsversion

Nytt alumnsystem lanserat - Göteborgs universitet Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Nytt alumnsystem lanserat

Nyhet: 2019-05-21

Händer på tangentbordNu har Göteborgs universitet att ett nytt alumnsystem på plats. Det innebär bland annat enklare inloggning utan användarnamn eller lösenord.

När du anmäler dig i nya alumnsystemet - eller behöver ändra dina uppgifter - skriver du in din e-postadress och får en verifieringslänk med ett webbformulär till din profil. Du kan också använda ditt Linkedin-konto.

I webbformuläret kan du fylla i dina uppgifter, vilken typ av kontakt du vill ha med Göteborgs universitet och aktuellt yrke och arbetsplats.

Till anmälnings- och uppdateringssidan

Till så behandlar vi dina personuppgifter

Om du tidigare har anmält dig i gamla alumndatabasen, är dina uppgifter överförda - utom din utbildning som kommer med i ett senare skede. Du kan glömma dina inloggningsuppgifter, de behövs inte längre.

Då det har visat sig att ni alumner hellre vill bli inbjudna till alumnträffar, föreläsningar och få e-nyhetsbrev, än att söka efter varandra i en alumndatabas, finns inte den funktionen i det nya systemet.

Kanske nätverkar du hellre på sociala medier, så följ gärna Göteborgs universitet på Linkedin - klicka här!

AV:

Sidansvarig: Karin Lidberg|Sidan uppdaterades: 2017-05-24
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?

Denna text är utskriven från följande webbsida:
http://www.gu.se/alumn/nyheter-alumn/Nyheter_detalj//nytt-alumnsystem-lanserat.cid1620702
Utskriftsdatum: 2019-11-17