Sidansvarig: Karin Lidberg

Nytt alumnsystem lanserat - Göteborgs universitet Till startsida

Nytt alumnsystem lanserat

Nyhet: 2019-05-21

Händer på tangentbordNu har Göteborgs universitet att ett nytt alumnsystem på plats. Det innebär bland annat enklare inloggning utan användarnamn eller lösenord.

När du anmäler dig i nya alumnsystemet - eller behöver ändra dina uppgifter - skriver du in din e-postadress och får en verifieringslänk med ett webbformulär till din profil. Du kan också använda ditt Linkedin-konto.

I webbformuläret kan du fylla i dina uppgifter, vilken typ av kontakt du vill ha med Göteborgs universitet och aktuellt yrke och arbetsplats.

Till anmälnings- och uppdateringssidan

Till så behandlar vi dina personuppgifter

Om du tidigare har anmält dig i gamla alumndatabasen, är dina uppgifter överförda - utom din utbildning som kommer med i ett senare skede. Du kan glömma dina inloggningsuppgifter, de behövs inte längre.

Då det har visat sig att ni alumner hellre vill bli inbjudna till alumnträffar, föreläsningar och få e-nyhetsbrev, än att söka efter varandra i en alumndatabas, finns inte den funktionen i det nya systemet.

Kanske nätverkar du hellre på sociala medier, så följ gärna Göteborgs universitet på Linkedin - klicka här!

AV:

Sidansvarig: Karin Lidberg|Sidan uppdaterades: 2017-05-24