Sidansvarig: Karin Lidberg
Sidan uppdaterades: 2017-05-24 11:55

Tipsa en vän
Utskriftsversion

Forskningschef och alumn inspirerar studenter - Göteborgs universitet Till startsida

Forskningschef och alumn inspirerar studenter

Nyhet: 2011-09-19

Johan Hyllner, biolog och VD vid stamcellsföretaget Cellartis AB, berättar om sin spännande karriär, svarar på studenternas frågor och ger sina bästa tips för hur blivande biologer kan lyckas i sitt kommande arbetsliv. Också du som biologalumn är förstås välkommen att lyssna på Johan Hyllner och träffa nuvarande studenter.

Seminariet äger rum tisdagen den 4 oktober kl. 15-16.30 i den stora föreläsningssalen på Zoologiska institutionen och vi bjuder på fika.

Just den fjärde oktober firas för första gången den nationella alumndagen, för att uppmärksamma den viktiga kontakten mellan alumner och lärosäte. Ett tiotal svenska universitet och högskolor deltar med olika evenemang.

Klicka här för att anmäla dig!

Klicka här för att läsa mer om Johan Hyllner

Klicka här för att komma till biologutbildningens webbsida.

Frågor? Vänd dig till alumnsamordnaren Marie Lenngren - marie.lenngren@biology.gu.se

AV:

Sidansvarig: Karin Lidberg|Sidan uppdaterades: 2017-05-24