Sidansvarig: Karin Lidberg
Sidan uppdaterades: 2017-05-24 11:55

Tipsa en vän
Utskriftsversion

Ej logga in eller föra över arbetsgivare från Linkedin - Göteborgs universitet Till startsida

Ej logga in eller föra över arbetsgivare från Linkedin

Nyhet: 2019-09-05

Det går inte att logga in med ditt Linkein-konto eller få jobb och arbetsgivare överförda till Göteborgs universitets alumnsystem. Linkedin har uppdaterat sitt API.

API:er (Application Program Interfaces) gör så att program kan kommunicera med varandra.

Om Linkedin uppdaterar sina API:er, så påverkar det integrationen som vår leverantör av alumnystem har med Linkedin.

Därför kommer alumnsystemets leverantör under hösten att:

• Uppdatera hur de får tillgång till Linkedin. Därför går det inte att logga in med Linkedin-konto.
  • Uppdatere Mina alumnsidors landningssida och förse den med flera möjligheter att logga in.

Levarantören och vi beklagar detta men Linkedins beslut går inte att påverka.

AV:

Sidansvarig: Karin Lidberg|Sidan uppdaterades: 2017-05-24