Sidansvarig: Karin Lidberg

Tipsa en vän

Nyhetsbrev till dig - Göteborgs universitet Till startsida

Nyhetsbrev för alumner

Ett par gånger per termin skickar vi ut ett elektroniskt nyhetsbrev med den senaste inom forskning, aktuella föreläsningar, konserter, utställningar och annat av intresse för dig som har studerat på universitetet.

Du väljer själv om du vill ha nyhetsbrevet, genom att logga in i alumndatabasen och kryssa i rutan att du önskar e-nyhetsbrevet.

Om du har läst flera olika ämnen eller utbildningar, kan det hända att du får mer än ett nyhetsbrev. Då kan du ta del av bredden på Göteborgs universitets verksamhet. Flera fakulteter ger ut nyhetsbrev inom sina ämnesområden.

E-nyhetsbrev från fakulteterna

Nyhetsbrev och inbjudningar 2017