Näringlivsträff som ger globala perspektiv

Nyhet: 2012-10-31

Hur kan samverkan mellan akademi och näringsliv bidra till internationell framgång? Det är huvudfrågan för Göteborgs universitets årliga näringslivskväll onsdagen den 7 november.

Temat för i år är Globala perspektiv - nu när regioner och världsdelar knyts ihop allt mer och den globala ekonomin växer. Det innebär både risker och möjligheter för företagen i Västsverige. Internationell kompetens är en av nycklarna för att öka sitt företags möjligheter. Under Näringslivsträffen 2012 möts akademi och näringsliv för att belysa vikten av denna kompetensförsörjning.

Du möter bland andra Handelskammarens VD Johan Trouvé och Inge Ivarsson, professor i ekonomisk geografi. Du får också ta del av konkreta exempel där företag och studenter arbetat tillsammans mot internationell framgång.

Arrangemanget på Konferenscentrum Wallenberg är kostnadsfritt men du måste anmäla dig senast måndagen den 5 november. Klicka här så kommer du till både programmet och anmälan!

Som alumn är du förstås extra välkommen till Göteborgs universitets näringslivsträff 2012 - Globala perspektiv.

Näringslivsträffen arrangeras tillsamman med Business Region Göteborg och Göteborg & Co Näringslivsgrupp.

AV: