Café-å-lär

Öppen Föreläsning

Välkomna till mötesplatsen Café-å-lär varje torsdag kl 15. Fri entré och gratis fika. ALLA är välkomna: allmänhet,forskare, lärare, studenter,¿.(min 18 år). Populärvetenskapligt föredrag, utställningar, m.m.

För detaljer se www.cafealar.se Gratis inträde, ingen förhandsanmälan.
Se karta för vägbeskrivning: http://fy.chalmers.se/~perolof/cafealar/Karta.jpg

Föreläsare: Populärvetenskapligt föredrag (cirka 30 min) med efterföljande diskussion (cirka 30 minuter):
Prof. Dag Winkler, Mikroteknologi och nanovetenskap, Chalmers:
¿Mäta magnetfält från den arbetande hjärnan¿ Affisch kan laddas ner på hemsidan www.cafealar.se
Veckans bok: "Nästan allt om människan", Johan Frostegård (2008, ISBN 978-91-85565-44-3 Veckans experiment: "Nålhålsparadox"

Datum: 2013-01-31

Kategorier: Populärvetenskap

Plats: Vera Sandbergs allé 8, (tidigare Vasa Sjukhus)

Evenemangslänk: Läs mer om Café-å-lär

Kontaktperson: Per-Olof Nilsson