Café-å-lär

Öppen Föreläsning

Välkomna till mötesplatsen Café-å-lär varje torsdag kl 15. Fri entré och gratis fika. ALLA är välkomna: allmänhet,forskare, lärare, studenter,(min 18 år). Populärvetenskapligt föredrag, utställningar, m.m.

För detaljer se www.cafealar.se Gratis inträde, ingen förhandsanmälan.
Se karta för vägbeskrivning: http://fy.chalmers.se/~perolof/cafealar/Karta.jpg

Föreläsare: Populärvetenskapligt föredrag (cirka 30 min) med efterföljande diskussion (cirka 30 minuter):
Caroline Berggren, Pedagogik, Göteborgs universitet: ¿Män är som korkar ¿ flyter alltid upp. Om kvinnor och mäns utbildnings- och karriärvägar.¿ Affisch kan laddas mer på kaféets hemsida: www.cafealar.se
Veckans bok: "Vetenskap för alla - 200 nyckelbegrepp förklarade på nolltid", Hazel Muir (2011), ISBN 978-91-7461-128-1
Veckans experiment: "Försvunnen prins"

Datum: 2013-02-07

Kategorier: Populärvetenskap

Plats: Vera Sandbergs allé 8, (tidigare Vasa Sjukhus)

Evenemangslänk: Läs mer om Café-å-lär

Kontaktperson: Per-Olof Nilsson