Forum för skådespelarkonst: Närvaro i konsten

Samtal

Begreppet närvaro är centralt inom skådespelarkonsten. Hur ser det ut inom andra konstarter? Hur väsentlig är närvaron i den kreativa processen inom bildkonsten eller inom poesin?

Kan erfarenheter från andra konstarter ge nya perspektiv på skådespelarens närvaro på scenen och i skapandet? Tre konst- närer samtalar om närvarons nödvändighet för konstskapandet och konst- upplevelsen. Med tonsättaren Paula af Malmborg Ward, bildkonstnären Nils Ramhöj och poeten Lina Ekdahl.
Moderator: Per Nordin, lektor i scenisk gestaltning.

Boka biljetter

Det första av två forum för skådespelarkonst under våren. Se även 18 mars.

Föreläsare: Med bl a Nils Ramhöj och Lina Ekdal. Moderator: Per Nordin, lektor i scenisk gestaltning

Datum: 2013-01-21

Kategorier: Teater

Arrangör: Högskolan för scen och musik