Så överlever vi tidningskrisen!

Seminarieserie, Öppen Föreläsning

Journalistiken står inför nya utmaningar. Möt Cecilia Krönlein, chefredaktör på Göteborgs-Posten, Mattias Hermansson, featurechef på Dagens Nyheter. och Frida Boisen, chefredaktör på Göteborgs-Tidningen, i ett seminarium om hur journalistiken ska gå stärkt ur tidningskrisen.

-------------------------------------------

Gästprofessors seminarieserie vid JMG:

Gästprofessor Ingrid Carlberg anordnar seminarier/öppna föreläsningar utifrån aktuella frågor kring journalistik och medier.

Information om ämne och föreläsare meddelas här i vår kalender, samt på JMGs Facebook-sida: http://www.facebook.com/JMG.GU

Seminarierna är öppna för alla intresserade!

Även: 19 feb; 12 mars; 16 apr; 14 maj

Föreläsare: Cecilia Krönlein, GP. Mattias Hermansson, DN. Frida Boisen, GT. Seminarieledare: Ingrid Carlberg

Datum: 2013-01-22

Kategorier: Populärvetenskap, Samhällsvetenskap