Vad gör maten nyttig eller onyttig? Från näringsämnen till kostmönster.

Öppen för allmänheten

I media förekommer många olika budskap om vad man bör äta för att hålla sig frisk. Men egentligen är experterna ganska eniga. Föreläsningen tar upp några olika ¿dieter¿ och deras användbarhet.

Föredraget arrangeras i samarbete mellan Folkuniversitetet och Göteborgs universitet.

Boka plats via 031-10 65 52 eller www.folkuniversitetet.se

Föreläsare: Lars Ellegård, universitetslektor, docent och överläkare, Enheten för Klinisk Nutrition, Sektionen för Endokrinologi och Nutrition, Sahlgrenska universitetssjukhuset

Datum: 2013-02-19

Kategorier: Populärvetenskap

Arrangör: Folkuniversitetet

Plats: Folkuniversitetet, Norra Allégatan 6

Evenemangslänk: Läs mer om Vad gör maten nyttig eller onyttig? Från näringsämnen till kostmönster.

Ytterligare information:

Kontaktperson: Andreas Åhs