Nobelföreläsning: Dr John B Gurdon:

Föreläsning

Dr John B Gurdon, nobelpristagare i medicin/fysiologi, gästar Göteborgs universitet och Chalmers tekniska högskola. Han ger föreläsningen "The egg and the nucleus: a battle for supremacy" på Medicinareberget lördagen den 15 december.

Eftersom antalet platser är begränsat måste du anmäla dig om du vill komma och lyssna. Både personal och studenter är välkomna!

Anmäl dig via denna sida:

Föreläsare: Dr John B Gurdon, nobelpristagare i medicin/fysiologi

Datum: 2012-12-15

Kategorier: Medicin

Plats: Wallenberg conferenscenter, Medicinaregatan 20A

Evenemangslänk: Läs mer om Nobelföreläsning: Dr John B Gurdon:

Avgift: Fritt

Kontaktperson: Anna Sonberger