Civilekonomen som blev buddhistisk munk

Öppen Föreläsning

klicka här- "/>

Inspirationsföreläsning med Björn Lindeblad, civilekonomen som var buddhistisk munk i 17 år. Björn läste på Handelshögskolan i Stockholm men valde 1992 att bli buddhistmunk i Thailand. Han levde sedan under 17 år som munk i både öst och väst men är nu tillbaka i Sverige som föredragshållare och meditationslärare. Hör hans fängslande berättelse om sin resa och sina erfarenheter om vad som är viktigt i livet.

Björn blev framröstad som lyssnarnas sommarvärd i P1 2012. Läs mer om Björn på hans webbplats: www.natthiko.org

För anmälan klicka här-

Föreläsare: Björn Lindeblad "Natthiko"

Datum: 2012-11-27