Science slam

Öppen för allmänheten

Ett tillfälle att få en inblick i forskningen vid Göteborgs universitet: forskare presenterar sin forskning och publiken utser bästa föredrag.

Föredragen hålls på engelska - men det är inte engelskan som bedöms.
Alla medel är tillåtna för föredragshållarna, men tiden är begränsad till tre minuter.

Föreläsare: Alexandra Krettek: Knowledge of Heart Disease in a Globalized World Kerryn Elliott: The Drowsy Chaperone Johan Lönnroth: Can You Use the Same Economic Ideas in Southern Europe and Sweden? Oana Borcan: Cut the Wages, Breed Corruption Amrish Patel: Social Norms and Beliefs Necati Harmankaya: Controlled drug delivery ¿ next generation of bone implants Shashank Srivastava:

Datum: 2012-11-14

Kategorier: Populärvetenskap

Plats: Faculty of Social Sciences, Sprängkullsgatan 19 (Lobby)

Evenemangslänk: Läs mer om Science slam

Kontaktperson: Helena Åberg