Science slam

Öppen för allmänheten

Ett tillfälle att få en inblick i forskningen vid Göteborgs universitet: forskare presenterar sin forskning och publiken utser bästa föredrag.

Föredragen hålls på engelska - men det är inte engelskan som bedöms.
Alla medel är tillåtna för föredragshållarna, men tiden är begränsad till tre minuter.

Föreläsare: K. V. S. Prasad: Rules and games: how patterns emerge, and how they can be programmed Pradeep Patil: Cell therapy - renewed approaches Mojtaba Ranjbar: Hard disk drive and data storage Kiran Sankar Maiti Fastest Molecular Movie: its Necessity for Society Susmita Roy: Physics of Body Mass Index Robin Biddulph Mass Tourism in Impoverished Landscapes

Datum: 2012-11-15

Kategorier: Populärvetenskap

Plats: Faculty of Social Sciences, Sprängkullsgatan 19 (Lobby)