Svenska Forskningsinstitutet i Istanbul - Sfii - Diskussionsseminarium

Seminarium

På det här seminariet får du veta mer om Svenska Forskningsinstitutet i Istanbul och om möjligheter att vistas hos oss. Exempel på projekt, seminarier och olika aktiviteter vid institutet kommer att tas upp.

Svenska Forskningsinstitutet i Istanbul - Sfii - är ett tvärvetenskapligt institut inom både samhällsvetenskap och humaniora som främjar forskning i och om Turkiet, Väst- och Centralasien samt Balkan. Institutets faciliteter, kansli, bibliotek och gästbostäder är öppna för forskare och studenter i hela Norden som arbetar med ämnen som knyter an till institutets verksamhetsområde.

På det här seminariet får du veta mer om institutet och om möjligheter att vistas hos oss. Exempel på projekt, seminarier och olika aktiviteter vid institutet kommer att tas upp av forskare, doktorander och tidigare stipendiater. Därefter kan alla ställa frågor och ge sina synpunkter.

Välkommen!

Föreläsare: Marianne Boqvist, biträdande föreståndare (PhD in Islamic Art History and Archaeology)
Ann-Kristin Jonasson, Statsvetenskapliga inst.,
Marie Carlson, institutionen för Sociologi och arbetsvetenskap samt
Mette Liljenberg, CUL doktorand.

Datum: 2012-11-16

Kategorier: Universitetsgemensam