Study Abroad Fair

Mässa

Funderat på att studera en termin i Kina eller USA? Kom och lär dig mer om vilka utbytesmöjligheter som finns vid GU!

Study Abroad Fair är en mässa som riktar sig till universitetets alla studenter. Möt studenter och anställda från våra partneruniversitet, låt dig inspireras av andra med erfarenhet från studieutbyten/praktik och delta i roliga aktiviteter och tävlingar.

Exempel på vad som händer under mässan:

- Träffa internationella studenter och anställda

- Språkcafé - öva dina språkkunskaper och smaka på kakor från olika länder

- Tävlingar med fina priser

- Mikroseminarier à 15 minuter

Korta, inspirerande seminarier med lite olika inriktning, men med fokus på utbytesstudier/praktik, t.ex:

Så var mitt utbyte (Utbyte ur ett studentperspektiv, egna erfarenheter, tips och inspiration)
Eller
Hur kommer jag iväg på Erasmuspraktik? (Råd om att hitta praktikplats, stipendium mm)

- Dessutom, Gothenburg International Students Association (GISA), Utrikespolitiska föreningen och studentkårerna berättar om sina aktiviteter.

För frågor om mässan, hör av dig till malin.seljee@gu.se.

Hoppas vi ses där!

Datum: 2012-11-14