Till startsida
Webbkarta

Öppen föreläsning med Professor Ronald Inglehart, University of Michigan

Öppen Föreläsning

Som en del av sitt besök vid QoG-institutet och Statsvetenskapliga institutionen, kommer professor Ronald Inglehart från University of Michigan att ge en öppen föreläsning (på engelska) med titeln: "Evolutionary Modernization and Social Change"

Professor Inglehart är en internationellt erkänd statsvetare som, under flera decennier, har specialiserat sig på att mäta den allmänna opinionen. Bland annat har han varit med och grundat Eurobarometern och han leder World Values Survey.

I sin föreläsning i Göteborg kommer han att presentera den senaste versionen av sitt tänkande om dynamiken bakom kulturell förändring och dess inverkan på samhället.

Ronald Inglehart är Lowenstein Professor of Political Science vid Institute for Social Research at the University of Michigan. År 2011 tilldelades han Skytteanska priset i statsvetenskap.

Datum: 2012-11-21

Tid: 15:00 - 17:00

Kategorier: Internationellt, Samhällsvetenskap, Forskning

Arrangör: QoG-institutet (The Quality of Government Institute)

Plats: Sappören, Sprängkullsgatan 25
Sprängkullsgatan 25

Kontaktperson: Bo Rothstein

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?