Den ojämlika hälsan - fallet barnfetma.

Seminarieserie

Varför är barnfetma mindre vanligt bland dem som har föräldrar med gott om pengar och hög utbildning? Vad kan man göra åt saken och vem är det som skall göra det?
Maria Magnusson har arbetat i många år med barn och hälsa i nordöstra Göteborg. Hon arbetar som dietist vid Vårdcentralen Angered och som forskare och lärare vid Avdelningen för samhällsmedicin och folkhälsa, Göteborgs Universitet.

Föreläsare: Maria Magnusson - Med dr, leg dietist och sjuksköterska

Datum: 2012-11-19

Kategorier: Medicin, Jämlikhet/jämställdhet, Kostvetenskap, Kostekonomi

Arrangör: Centrum för Urbana Studier Hammarkullen, SDN Angered, Utveckling Nordost AB