Lediga anställningar

Ansökningar till lediga tjänster på Göteborgs universitet görs on line genom Sökandeportalen.

Mer om Sökandeportalen

För att kunna söka en anställning vid Göteborgs universitet via Sökandeportalen behöver du först skapa ett konto.

Du kan också prenumerera på information om lediga anställningar eller lägga in CV och annan information för framtida bruk. För detta behöver du också ett konto i Sökandeportalen.

Skapa ett konto
För att skapa konto och logga in i Sökandeportalen, använd länken till höger. Välj "Skapa nytt login" på Sökandeportalens inloggningssida och fyll i dina uppgifter.

Logga in
För att logga in använder du din e-postadress som användar-id samt det lösenord som du själv valt.

Du kan ändra eller göra tillägg till den information du lagt in i Sökandeportalen.

Prenumerera på lediga anställningar
När du är inloggad kan du längst ner på startsidan välja att prenumerera på en eller flera anställningskategorier genom att markera dem. När en ny anställning lagts till i någon av de kategorier du valt får du ett meddelande till din e-postadress.

Frågor om specifika tjänster besvaras av kontaktpersonen i respektive annons.

För frågor eller support om Sökandeportalen, kontakta Göteborgs universitet via rekrytering@gu.se.

Intern rekrytering

Lediga anställningar som endast riktar sig till anställda vid Göteborgs universitet finns i medarbetarportalen.

Lediga anställningar i medarbetarportalen