Hjälp för sökande

För att söka en anställning vid Göteborgs universitet måste du registrera ett konto i vårt rekryteringssystem. Det är ditt ansvarar att ansökan är komplett i enlighet med annonsen och att den är oss tillhanda senast klockan 23.59 sista ansökningsdag. Urvalet bland sökande görs mot registrerade meriter i ansökan.

Registrera ett konto

För att påbörja din ansökan behöver du registrera ett konto i rekryteringssystemet.
Klicka på Logga in eller registrera dig som finns ovanför listan med lediga jobb och följ instruktionerna. Med ett konto får du en överblick över dina ansökningar och kan återanvända information du tidigare registrerat.

Logga in

I annonsen klickar du på knappen Ansök. Logga in genom att ange e-postadress och lösenord. Du fyller i ett ansökningsformulär och besvarar frågor samt bifogar bilagor.
Har du glömt ditt lösenord klicka på Glömt lösenordet bredvid Logga in. Ett nytt lösenord skickas till din e-postadress.

Besvara frågor och bifoga dokument

Efter inloggningen kommer du till ansökningsformuläret för den anställning du avser att söka. Överst står anställningens rubrik. Vid varje fråga och efterfrågat dokument finns instruktioner för vad ansökan ska innehålla. Var noga med att besvara obligatoriska frågor och bifoga obligatoriska dokument, båda markerade med en asterisk (*).

Arbeta i etapper med din ansökan

Du kan spara din ansökan och fortsätta senare genom att klicka på ”Spara och fortsätt senare”, om det sker inom ramen för ansökningstiden.

Registrera/skicka din ansökan

För att skicka din ansökan behöver du först godkänna att dina personuppgifter registreras och behandlas för rekrytering samt därefter klicka på knappen Registrera. Om du har glömt att fylla i en obligatorisk fråga markeras den med texten ”Uppgiften är obligatorisk”. Fyll i det som saknas och klicka Registrera.

Skickad ansökan och bekräftelse

Du kan redigera din ansökan fram till ansökningstidens utgång, därefter är den låst och kan inte redigeras. När din ansökan är skickad får du en bekräftelse överst på sidan ”Tack för din ansökan” samt en bekräftelse till din e-postadress.

Sidansvarig: Webbredaktionen|Sidan uppdaterades: 2017-03-06