Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Tillbaka

LEDIGA ANSTÄLLNINGAR Lokalvårdare Vikariat Kristineberg, Fiskebäckskil

Sven Lovén centrum för marin infrastruktur är två forskningsstationer för utbildning, forskning och utåtriktad verksamhet vid Göteborgs universitet. Båda stationerna har laboratorier av hög internationell standard, högteknologiska instrument samt logi och restaurang.

Den annonserade tjänsten är förlagd till forskningsstationen Kristineberg vid Gullmarsfjorden i Lysekils kommun.

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna består huvudsakligen av lokalvård på Lovéncentrets forskningsstation Kristineberg i Fiskebäckskil.

Arbetet innebär städning av kontorslokaler, laboratorier och boende för gästforskare och studenter. Tvätt av linne görs också av lokalvårdarna på stationen. I din roll som lokalvårdare kommer du att arbeta både självständigt med ansvar för ett eget område, och tillsammans med övriga lokalvårdare. Gruppen täcker upp och hjälper varandra vid behov.

En dag i veckan är det receptionstjänst. Det innebär in/ut-checkning av gäster, försäljning av matkuponger, svara på mail, hantera bokningar i bokningsprogrammet, svara i telefon mm. Det är därför en förutsättning att du tycker om att möta människor och har datavana.

Helg och kvällstjänstgöring kan förekomma vid enstaka tillfällen.

Arbetsuppgifterna består huvudsakligen av lokalvård på Lovéncentrets forskningsstation Kristineberg i Fiskebäckskil. Arbetet innebär städning av kontorslokaler, laboratorier och boende för gästforskare och studenter. Tvätt av linne görs också av lokalvården på stationen.

Kvalifikationer

Du är en noggrann, självständig person som tar eget ansvar. Eftersom vi har ett stort antal utländska forskare ochstudenter på stationen är både svenska och engelska språkkunskaper viktigt, samt ett annat främmande språk fördelaktigt.

Det är viktigt för oss att våra gäster på forskningsstationen trivs. Vi söker därför en positiv person med ett vänligt uppförande.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Anställning

Anställningen är ett vikariat på heltid under perioden 2017-07-01 till 2018-06-30 med placering vid Sven Lovén centrum för marin infrastruktur Kristineberg.

 

Kontaktuppgifter för anställningen

Har du frågor om anställningen är du välkommen att kontakta 
Pia Engström 031-786 95 65   pia.engstrom@loven.gu.se

Fackliga organisationer

Fackliga företrädare vid Göteborgs universitet hittar du här: http://www.gu.se/omuniversitetet/aktuellt/lediga-jobb/fackliga-kontaktpersoner

Ansökan

Du söker anställningen via Göteborgs universitets rekryteringsportal genom att klicka på knappen "Ansök". Du som sökande ansvarar för att ansökan är komplett i enlighet med annonsen och att den är universitetet tillhanda senast sista ansökningsdag.

 

Universitetet arbetar aktivt för en arbetsmiljö med jämställda förhållanden och sätter värde på de kvalitéer mångfald tillför verksamheten.

Universitetet tillämpar individuell lönesättning.

Enligt Riksarkivets föreskrifter är universitetet skyldigt att förvara ansökningshandlingar i två år efter tillsättningsbeslutet. Om du som sökande till en anställning särskilt begär tillbaka dina handlingar återsänds de när de två åren har förflutit, i annat fall kommer de att gallras ut.

 

Göteborgs universitet möter samhällets utmaningar med mångsidig kunskap. 37 000 studenter och 6 000 medarbetare gör universitetet till en stor och inspirerande arbetsplats, flödande av kunskap och idéer. Stark forskning och attraktiva utbildningar lockar forskare och studenter från hela världen. Göteborgs universitet är miljöcertifierat och arbetar aktivt för hållbar utveckling. Med ny kunskap och nya perspektiv bidrar universitetet till en bättre framtid. Universitetet arbetar aktivt för en arbetsmiljö med jämställda förhållanden och sätter värde på de kvalitéer mångfald tillför verksamheten.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Göteborgs universitet anlitar upphandlad annonsbyrå i samband med rekrytering av personal. Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Sidansvarig: rekrytering@gu.se|Sidan uppdaterades: 2017-02-23
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?

Denna text är utskriven från följande webbsida:
http://www.gu.se/omuniversitetet/aktuellt/lediga-jobb/Lediga_anstallningar-detaljsida/?id=627
Utskriftsdatum: 2017-05-23