Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Tillbaka

LEDIGA ANSTÄLLNINGAR Tekniker - Forskningsingenjör Lovéncentret Kristineberg, Lysekil

Sven Lovén centrum för marin infrastruktur är två forskningsstationer för utbildning, forskning och utåtriktad verksamhet vid Göteborgs universitet. Båda stationerna har laboratorier av hög internationell standard, högteknologiska instrument samt logi och restaurang.

Den annonserade tjänsten är förlagd till forskningsstationen Kristineberg vid Gullmarsfjorden i Lysekils kommun.

Arbetsuppgifter

Tjänsten omfattar arbete på stationens laboratorier med visst kemikalieansvar och ansvar för utrustning. Att tillsammans med labansvarig organisera arbetsflödet i våra laboratorier samt stötta forskare och kurser med det praktiska.

I tjänsten ingår att genomföra primärproduktionsmätningar och analys av proverna samt närsaltsanalys som även extern verksamhet kan efterfråga.

Kvalifikationer

Du ska ha högskoleutbildning i naturvetenskap och erfarenhet av marin miljö. Du är en noggrann, självständig person som tar eget ansvar. Eftersom vi har ett stort antal utländska forskare och studenter på stationen är både svenska och engelska språkkunskaper viktigt.

Det är meriterande om du har nautisk kompetens som fartygsbefäl klass VIII och erfarenhet av att hantera mindre båtar samt gott sjömansskap.

Stor vikt läggs vid personliga egenskaper.

Anställning

Anställninen är heltid. Tjänsten tillsätts snarast enligt överenskommelse t o m 2017-12-31.

Placering vid Sven Lovén centrum för marin infrastruktur, Kristineberg.  snarast enligt överenskommelse.

Kontaktuppgifter för anställningen

Har du frågor om anställningen är du välkommen att kontakta Michael Klages, 031-7869553.

Fackliga organisationer

Fackliga företrädare vid Göteborgs universitet hittar du här: http://www.gu.se/omuniversitetet/aktuellt/lediga-jobb/fackliga-kontaktpersoner

Ansökan

Du söker anställningen via Göteborgs universitets rekryteringsportal genom att klicka på knappen "Ansök". Du som sökande ansvarar för att ansökan är komplett i enlighet med annonsen och att den är universitetet tillhanda senast sista ansökningsdag.

 

Universitetet arbetar aktivt för en arbetsmiljö med jämställda förhållanden och sätter värde på de kvalitéer mångfald tillför verksamheten.

Universitetet tillämpar individuell lönesättning.

Enligt Riksarkivets föreskrifter är universitetet skyldigt att förvara ansökningshandlingar i två år efter tillsättningsbeslutet. Om du som sökande till en anställning särskilt begär tillbaka dina handlingar återsänds de när de två åren har förflutit, i annat fall kommer de att gallras ut.

 

Göteborgs universitet möter samhällets utmaningar med mångsidig kunskap. 37 000 studenter och 6 000 medarbetare gör universitetet till en stor och inspirerande arbetsplats, flödande av kunskap och idéer. Stark forskning och attraktiva utbildningar lockar forskare och studenter från hela världen. Göteborgs universitet är miljöcertifierat och arbetar aktivt för hållbar utveckling. Med ny kunskap och nya perspektiv bidrar universitetet till en bättre framtid. Universitetet arbetar aktivt för en arbetsmiljö med jämställda förhållanden och sätter värde på de kvalitéer mångfald tillför verksamheten.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Göteborgs universitet anlitar upphandlad annonsbyrå i samband med rekrytering av personal. Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Sidansvarig: rekrytering@gu.se|Sidan uppdaterades: 2017-02-23
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?