LEDIGA ANSTÄLLNINGAR Tekniker - Forskningsingenjör Lovéncentret Kristineberg, Lysekil

Sven Lovén centrum för marin infrastruktur är två forskningsstationer för utbildning, forskning och utåtriktad verksamhet vid Göteborgs universitet. Båda stationerna har laboratorier av hög internationell standard, högteknologiska instrument samt logi och restaurang.

Den annonserade tjänsten är förlagd till forskningsstationen Kristineberg vid Gullmarsfjorden i Lysekils kommun.

Arbetsuppgifter

Tjänsten omfattar arbete på stationens laboratorier med visst kemikalieansvar och ansvar för utrustning. Att tillsammans med labansvarig organisera arbetsflödet i våra laboratorier samt stötta forskare och kurser med det praktiska.

I tjänsten ingår att genomföra primärproduktionsmätningar och analys av proverna samt närsaltsanalys som även extern verksamhet kan efterfråga.

Kvalifikationer

Du ska ha högskoleutbildning i naturvetenskap och erfarenhet av marin miljö. Du är en noggrann, självständig person som tar eget ansvar. Eftersom vi har ett stort antal utländska forskare och studenter på stationen är både svenska och engelska språkkunskaper viktigt.

Det är meriterande om du har nautisk kompetens som fartygsbefäl klass VIII och erfarenhet av att hantera mindre båtar samt gott sjömansskap.

Stor vikt läggs vid personliga egenskaper.

Anställning

Anställninen är heltid. Tjänsten tillsätts snarast enligt överenskommelse t o m 2017-12-31.

Placering vid Sven Lovén centrum för marin infrastruktur, Kristineberg.  snarast enligt överenskommelse.

Kontaktuppgifter för anställningen

Har du frågor om anställningen är du välkommen att kontakta Michael Klages, 031-7869553.

Fackliga organisationer

Ansökan

Universitetet tillämpar individuell lönesättning.

Göteborgs universitet möter samhällets utmaningar med mångsidig kunskap. 37 000 studenter och 6 000 medarbetare gör universitetet till en stor och inspirerande arbetsplats, flödande av kunskap och idéer. Stark forskning och attraktiva utbildningar lockar forskare och studenter från hela världen. Göteborgs universitet är miljöcertifierat och arbetar aktivt för hållbar utveckling. Med ny kunskap och nya perspektiv bidrar universitetet till en bättre framtid. Universitetet arbetar aktivt för en arbetsmiljö med jämställda förhållanden och sätter värde på de kvalitéer mångfald tillför verksamheten.