LEDIGA ANSTÄLLNINGAR Biträdande administrativ chef

Vid institutionen för neurovetenskap och fysiologi bedrivs omfattande forskning och undervisning över stora kunskapsområden från molekyl till människa. Institutionen är uppdelad i fem sektioner och ett centralt institutionskansli. Anställningen är placerad vid institutionskansliet.

Arbetsuppgifter

Institutionen för neurovetenskap och fysiologi är den näst största institutionen vid Göteborgs universitet och verksamheten har vuxit kraftig under de senaste åren. Vi söker nu en biträdande administrativ chef som tillsammans med den administrativa chefen kan ta det samlade ansvaret för institutionens administration.

Som biträdande administrativ chef är du direkt underställd prefekten och kommer inneha personal- och samordningsansvar för institutionens utbildningsadministration, med runt 15 medarbetare, samt arkiv/diarium. Detta ansvar innefattar uppgifter såsom arbetsfördelning, rekrytering, utvecklings-och lönesamtal samt arbetsmiljöansvar. Gentemot institutionsledningen ansvar du för utvecklingen och kvalitetssäkringen av vår utbildningsadministration och arkivhantering. Vissa operativa arbetsuppgifter kan förekomma inom dessa områden.

Tillsammans med den administrativa chefen, som har särskilt ansvar för ekonomi- och personaladministrationen samt ansvar för övergripande regler och policyfrågor för administrationen, utgör ni den samlade ledningen för administrationen. Ni arbetar i nära samverkan och kommer träda in för varandra efter behov. Ni kommer tillsammans företräda institutionen i olika nätverk inom universitetet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har högskoleexamen som arbetsgivaren bedömer relevant för arbetsuppgifterna. Dokumenterad erfarenhet av arbetsledning är ett krav och att leda administrativt arbete i akademiska miljöer är meriterande. Du har god insikt kring det regelverk som styr en statlig myndighet och vi ser gärna att du har omfattande erfarenhet av utbildningsadministrativt arbete inom universitetsområdet. God datorvana och erfarenhet av Office-paket är ett krav.

Arbetet innebär mycket kontakter både internt och externt, något som ställer höga krav på samarbetsförmåga samt god förmåga att uttrycka sig i tal och skrift på både svenska och engelska. Ett genuint engagemang för verksamhetsutveckling är en förutsättning och stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Anställning

Anställningen är en tillsvidareanställning med omfattning 100% och med placering tills vidare vid institutionen för neurovetenskap och fysiologi. Tillträde; snarast, eller enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas.

Kontaktuppgifter för anställningen

Har du frågor om anställningen är du välkommen att kontakta  administrativ chef Joakim Hurtig, tfn; 0733-564383 eller e-post; joakim.hurtig@neuro.gu.se

Fackliga organisationer

Ansökan

Universitetet tillämpar individuell lönesättning.

Göteborgs universitet möter samhällets utmaningar med mångsidig kunskap. 37 000 studenter och 6 000 medarbetare gör universitetet till en stor och inspirerande arbetsplats, flödande av kunskap och idéer. Stark forskning och attraktiva utbildningar lockar forskare och studenter från hela världen. Göteborgs universitet är miljöcertifierat och arbetar aktivt för hållbar utveckling. Med ny kunskap och nya perspektiv bidrar universitetet till en bättre framtid. Universitetet arbetar aktivt för en arbetsmiljö med jämställda förhållanden och sätter värde på de kvalitéer mångfald tillför verksamheten.