Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Tillbaka

LEDIGA ANSTÄLLNINGAR Utbildningsadministratör

Vid institutionen för neurovetenskap och fysiologi bedrivs omfattande forskning och undervisning över stora kunskapsområden från molekyl till människa. Verksamheten utgörs av fem sektioner; farmakologi, fysiologi, hälsa och rehabilitering, klinisk neurovetenskap samt psykiatri och neurokemi.

Sektionen för psykiatri och neurokemi söker nu en utbildningsadministratör.

Arbetsuppgifter

Du kommer arbeta med utbildningsadministrationen för kurser inom Läkarprogrammet vid sektionen för psykiatri och neurokemi.  Detta innefattar arbetsuppgifter såsom registrering av studenter, lokalbokning, schemaläggning, tentamensadministration, resultatrapportering i LADOK, skapa aktiviteter och hantera grupper och behörigheter i GUL, enklare arkivering samt att på kursexpedition ge information till studenter och lärare. Arbetet utförs i huvudsak på sektionens kansli på Blå stråket 15 vid Sahlgrenska universitetssjukhuset, men i viss omfattning även vid Mölndals sjukhus.

Du kommer också fungera som sektionens webbredaktör och arbeta med tillhörande uppgifter såsom uppdatering av personalkatalogen samt e-postlistor. Andra allmänna administrativa arbetsuppgifter kan komma att ingå såsom att föra minnesanteckningar vid arbetsplatsträffar.

Du kommer arbeta i nära samverkan med övriga utbildningsadministratörer och institutionens utbildningssamordnare samt kommunikationssamordnare.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en akademisk examen med relevant inriktning för arbetsuppgifterna eller motsvarande kompetens som bedöms likvärdig. Erfarenhet av arbete i GUL, LADOK och TimeEdit samt i Göteborgs universitets övriga administrativa IT-system är meriterande. God datorvana och då främst i Word och Excel är ett krav. Arbetet innebär mycket kontakter både internt och externt, något som ställer höga krav på samarbetsförmåga samt god förmåga att uttrycka sig i tal och skrift på både svenska och engelska. Periodvis är det hög arbetsbelastning vilket ställer krav på ett strukturerat arbetssätt och förmågan att prioritera arbetsuppgifterna. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Anställning

Anställningen är en tillsvidareanställning på 100% med placering tills vidare vid institutionen för neurovetenskap och fysiologi. Provanställning kommer att tillämpas. Tillträde: snarast, enligt överenskommelse.

Kontaktuppgifter för anställningen

Har du frågor om anställningen är du välkommen att kontakta administrativ chef Joakim Hurtig, tfn: 0733-564383, e-post: joakim.hurtig@neuro.gu.se

Fackliga organisationer

Fackliga företrädare vid Göteborgs universitet hittar du här: http://www.gu.se/omuniversitetet/aktuellt/lediga-jobb/fackliga-kontaktpersoner

Ansökan

Du söker anställningen via Göteborgs universitets rekryteringsportal genom att klicka på knappen "Ansök". Du som sökande ansvarar för att ansökan är komplett i enlighet med annonsen och att den är universitetet tillhanda senast sista ansökningsdag.

 

Universitetet arbetar aktivt för en arbetsmiljö med jämställda förhållanden och sätter värde på de kvalitéer mångfald tillför verksamheten.

Universitetet tillämpar individuell lönesättning.

Enligt Riksarkivets föreskrifter är universitetet skyldigt att förvara ansökningshandlingar i två år efter tillsättningsbeslutet. Om du som sökande till en anställning särskilt begär tillbaka dina handlingar återsänds de när de två åren har förflutit, i annat fall kommer de att gallras ut.

 

Göteborgs universitet möter samhällets utmaningar med mångsidig kunskap. 37 000 studenter och 6 000 medarbetare gör universitetet till en stor och inspirerande arbetsplats, flödande av kunskap och idéer. Stark forskning och attraktiva utbildningar lockar forskare och studenter från hela världen. Göteborgs universitet är miljöcertifierat och arbetar aktivt för hållbar utveckling. Med ny kunskap och nya perspektiv bidrar universitetet till en bättre framtid. Universitetet arbetar aktivt för en arbetsmiljö med jämställda förhållanden och sätter värde på de kvalitéer mångfald tillför verksamheten.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Göteborgs universitet anlitar upphandlad annonsbyrå i samband med rekrytering av personal. Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Sidansvarig: rekrytering@gu.se|Sidan uppdaterades: 2017-02-23
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?